Најмлађи кошаркаши Севојна овог викенда били су учесници међународног фестивала кошарке ,,Рајко Жижић”у Београду. Ово је био јубиларни 20. фестивал на коме су учествовали дечаци и девојчице из целог региона.  КК “Севојно” је четрнаести пут узастопно учествовало на овом турниру.

Заједно са КК „Севојно”  на овај турнир путовали су и  КК “Баскет 031”  Ужице и КК “Младост” Лучани. На овај турнир из нашег краја путовало је 120.деце. После одиграног великог броја утакмица кошаркашице  и кошаркаши  Севојна показали су и на овом турниру да је пред њима светла будућност.

Сјајно су играли и дечаци и девојчице рођени 2009. године као и њихови млађи другари. Утакмице су се играле против клубова из других градова, „Тријумф” Ниш, „Тимок” Зајечар, „Фока” Крагујевац,„МБА” Крагујевац,„Динамик” Београд, „Беокош” Београд,„Грлл Баскет” Београд,„Ваљевски” Ваљево,„Марина” Београд, „Арт Баскет” Београд… Било је ово велико искуство за  децу из КК „Севојно”.

На једном месту велики број деце и клубова на шест терена, на кошевима прилагођеним овом узрасту… Прави фестивал кошарке.

Сви учесници КК „Севојна” освојили су медаље и донели клубу пет пехара који ће њиховом заслугом красити клупске витрине.