Свечаном седницом обележен је Сабор Светог архангела Гаврила, Дан и слава Градске општине Севојно. У присуству свештенства, руководства и одборника Градске општине Севојно, градоначелнице Ужица и њених сарадника и осталих гостију обављена је церемонија ломљења славског колача.

Обраћајући се присутнима, на свечаној седници, председница Градске општине Севојно Мирјана Ђурић сумирала је оно што је у протеклом периоду урађено и поручила суграђанима да ће се трудити да и у наредном периоду буде реализовано све што је планирано.

“Издвојила бих само најважније, а то је пре свега реконструкција магистралног цевовода вредна око 110 милиона динара, затим замена асфалтних слојева у укупној дужини од  1700 метара вредна 45 милиона динара, комплетна реконструкција дела Улице Александра Вучковића, јавна расвета у дужини око 2 километра у две улице, реконструкција амбуланте, реконструише се Дом пензионера, као и путна инфраструктура, која се обнавља у свим деловима Севојна. У току су припреме за амбијнтално уређење простора  у Улици Вишеслава Бугариновића на “Кругу” где ће се вршити рекоснтрукција целокупног простора. Желимо и настојимо да Севојно буде приведни и културни центар. вим грађанима Сеојна честитам славу уз жељу да живимо у здављу и благостању.”

Честитке руководству Градске општине Севојно и свим грађанима упутила је и градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић уз жељу их пре свега прате добро здравље и успех на сваком пољу.

“Важно је да и данас сви заједно обележимо овај дан, да се осврнемо на све што смо у протеклом периоду урадили, али и на оно што тек треба урадити. Значајне инвестиције обележиле су протеклу годину, решили смо више дугогодишњих проблема, а у складу са потребама и очекивањима грађана настављамо даље. Улагаћемо у инфраструктуру али и све остале области, опет понављам, водећи рачуна искључиво о потребама грађана који овде живе и раде, али и бројних привредника чије компаније послују у Градској општини Севојно. Трудимо се и да уз подршку градских институција овде организујемо што већи број културних и спортских манифестација и то је нешто на чему ће сигурно бити акценат у наредном периоду. Равномеран развој свих делова нашег града је оно чему тежимо и сигурна сам заједничким напорима успећемо у томе”.

Дан Градске општине Севојно, био је повод и да се заслужнима уруче захвалнице и признања.