Традиционално, а у складу са Програмом заштите и унапређења животне средине за 2021. годину, Град Ужице расписао је Наградни конкурс за избор најлепшег дворишта.

Најлепше уређено приватно двориште, најлепши балкон – тераса и најуређенији простор око вишепородичних стамбених објеката категорије су за које се може конкурисати, а право учешћа имају сви становници Града Ужица који у претходне две године нису награђивани.

Средстава за награде у свакој категорији обезбеђена су у Буџертском фонду за заштиту животне средине Града Ужица, конкурс је отворен до 19. јула 2021. године након чега ће комисија извршити обилазак пријављених дворишта (балкона), извршити бодовање по утврђеним критеријумима и прогласити победнике по категоријама.

Сви заинтересовани могу се пријавити радним даном у просторијама Одељења за заштиту животне средине и одрживи развој Града Ужица, Петра Ћеловића бб (Шарена сала) и на e-mail адресу ekologija@uzice.rs. У пријави навести име и презиме власника, адресу, број телефона, категорију за коју се пријављује и приложити три фотографије дворишта (балкона).

Додатне информације заинтересовани могу добити на телефон 031/592-421.