У пратњи сарадника и руководства Градске општине Севојно градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић обишла је градилишта у оквиру којих се реализују важни пројекти за грађане Градске општине Севојно. Представници извођача и стручног надзора градоначелницу су упознали са током и динамиком радова.

По завршетку радова на изградњи магистралног цевовода фи 400 и новопостављеног цевовода фи 100 у Градској општини Севојно у току је постављање завршног вентила са испустом муља. Од понедељка 18. јула почињу радови на изради линијских прикључака за улице и појединачних за домаћинства. Како су истакли надлежни из ЈКП “Водовод” ово предузеће све радове завршиће до 15. септембра, а од 1. септембра моћи ће да почне фазно асфалтирање деонице пута у дужини од готово 2 километра којим је прошао нови цевовод.

После обиласка радова на магистралном цевоводу градоначелница је обишла и радове на реконструкцији Амбуланте у Севојну да се упозна са динамиком извођења радова на овом објекту који је поред цевовода од виталног значаја за грађане Севојно.

Градоначелница је овом приликом још једном апеловала на све извођаче да радове изведу у складу са пројектима и роковима, посебно нагласивши да је једнако важан и висок квалитет изведених радова.