Инфраструктурни радови у Градској општини Севојно биће настављени и у овој години а средства су обезбеђена у буџету Града.

У Буџету града , преко  Градске управе за инфраструктуру и развој, предвиђено је инвестирања у Градску општину Севојно у износу од 10 милиона динара и то, за одређене путне правце за које се одлучи у Градској општини издвојено је пет милиона, за изградњу јавне расвете у Хероја Дејовића 1,5 милиона динара, , за чишћење Цркварског потока 3 милиона и за набавку опреме у Културни центар у Севојну  500.000 динара. Преко ове Управе издвојено је и 4 милиона динара  за удруживање са грађанима.

У целости ће бити финансирана замена челичних цеви на водоводу у Севојну преко Канцеларије за јавна улагања и та инвестиција је вредна око милион евра. ЈКП „Водовод“ је прикупио и доставио сву пројектну документацију.

У току је изналажење кредитне линије за овај посао и када то буде готово, а треба да бите у што скорије време, почеће радови на терену где ће се на овај начин решити један огроман проблем грађана Севојна.