Јавна расправа о нацрту прихода и расхода Одлуке о изменама и допунама Одлуке о буџету Градске општине Севојно за 2019. годину одржана је 17.септембра 2019.године у Скупштинској сали у Севојну.

На завршној јавној расправи поред руководства Градске општине Севојно, одборника, чланова већа, управе,  учествовали су , грађани Севојна ,представници привреде, спортских удружења као и представници Града Ужица задужени за финансије и Буџет.

После упознавања са нацртом Одлуке о изменама и допунама одлуке о буџету градске општине Севојно за 2019.годину,од стране начелнице управе градске општине ,отворена је дискусија на тему измена и допуна.

Вођена је једна конструктивна расправа са конкретним предлозима који су прослеђени Већу градске општине на даље разматрање.

У току јавне расправе која је заказана 30.08.2019.године до одржавања завршне расправе 17.09.2019.године није стигао ни један предлог нити сугестија путем мејла , поште или на адресу градске општине како је наглашено у позиву за јавну расправу.