Спортклуб је покренуо пројекат „Basket 4 Kids“ с циљем да најмлађе охрабри да се посвете кошарци. На турнирима „Basket 4 Kids“ учествују дечаци из свих земаља бивше Југославије. Ове године, најстарији учесници биће 2006. годиште.

У првој фази такмичења, у свакој од земаља ће бити одржани квалификациони турнири.Пласман на завршне турнире у свакој од шест земаља избориће победници квалификационих турнира,које ће се потом  борити за пласман на ’фајнал тен’ .

Кошаркашки клуб „Севојно” из Севојна учествовао је на овом престижном турниру који је одржан 12.и 13.јануара  у Новој Вароши.

На турниру је учествовало 8 екипа, подељених у две грубе. КК „Севојно” је било у групи са КК „Милешевац”, КК „Тутин” и КК „Шампион”, док су другу групу чиниле екипе КК „Ужица”, КК „Златара”, КК „Прибој” и КК „Пријепоље”.

КК „Севојно” је без изгубљене утакмице било прво у групи и тако обезбедило пролазак у финале са победником друге групе.

У финалној утакмици против екипе КК „Ужица” кошаркаши из Севојна су славили убедљивом побеом 29:14 и обезбедили пласман међу шест најбољих у Србији.

Освајањем овог турнира КК „Севојно” из Севојна остварио је велики успех и бориће се на следећем турниру за пролазак међу пет најбољих екипа бивше Југославије.

Победничку екипу КК „Севојно” сачињавали су; Милосавчевић, Николић, Јевтић, Зорзић, Костић, Андрић, Благојевић, Илић, Бабић, Стикић, Пановић, Лазић,

Тренери победничке екипе ; Душко Мићић и Живко Скоковић