Представници Компаније “Дунав осигурање“, регионални директор за осигурање лица Региона запад , Раденко Кулашевић и директор филијале Ужице, Бранко Симић, посетили су градску општину Севојно.

На радном састанку са руководством градске општине Севојно, на челу са председником општине Иваном Марићем, указано је на више области будуће сарадње.

„Дунав осигурање“  као лидер на домаћем тржишту осигурања, где  заузима водећу позицију у свим видовима осигурања, и као друштвено одговорна компанија улаже у бројне спортске колективе и појединце, културне,научне и уметничке пројекте са свешћу да само подршка правим вредностима води истинском напретку.

Представници Компаније исказали су спремност да градској општини Севојно , једној од најмлађих градских општина у Србији , помогну управо у овим областима у складу са својим могућностима и овлашћењима.

На крају радног састанка председник градске општине Иван Марић захвалио се на посети од које очекује да прерасте у већу сарадњу на обострано задовољство како Компаније „Дунав осигурање” тако и градске општине Севојно.