Спортско удружење “Севојно” потпомогнуто Градском Опстином Севојно протеклог викенда организовало је низ спортских активности. Циљ је био да се окупе сва деца која су чланови СУ”Севојно”, да се уз утакмице и дружење направи једна лепа спортска манифестација. У суботу и недељу на школском терену се поред самих учесника окупило и велики број љубитеља спорта из Севојна а из Ужица. Присутни су имали прилику да виде на делу кошаркаше, кошаркашице, одбојкашице а и децу из школице спорта Севојно. Кошаркаши и кошаркашице су имали утакмице и у суботу и у недељу. Снаге су одмериле све кошаркашке селекције и то следећим редом… Први на терен су изашли дечаци рођени 2006.године који су заслужено савладали своје вршњаке из “Плаy Офф”-а. Одмах затим снаге су одмерили дечаци 2005.годишта, иста та два клуба и овога пута славио је “Плаy Офф”. Затим на сцену ступају дечаци КК “Севојна” рођени 2007.године против дечака рођених 2008.године. Старији дечаци су уписали победу. Своје умеће под обручом имали су прилике да прикажу најмлађи чланови КК “Севојна” 2009/2010.годишта. Свим члановима школе кошарке уручене су медаље као награда за досадашњи рад, а и подстрек за будући. Деца из школице спорта су своје умеће приказали на отвореном терену пред великим бројем гледалаца и заслужено добили медаље. Пионирке ЖКК “Севојна” су своју утакмицу одиграле против годину дана старијих другарица из ЖКК “Плаy Офф”-а коју су изгубиле. Дечаци рођени 2004. године су имали јако квалитетну утакмицу против вршњака из Пожеге коју су изгубили после продужетка. Док су пионири Севојна савладали своје вршњаке из “Плаy Офф”-а. Одбојкашице ОК “Севојна” имале су свој показни тренинг на реновираном одбојкашком терену. Први дан затворен је утакмицом између девојчица рођених 2006/2007.године и дечака 2008.годишта из Севојна.
У недељу су настављена спортска дешавања. Пионирке “Севојна” су савладале пионирке “Баскета 031”. Снаге су одмерили и дечаци 2005.годиста против 2006.годиста, победу је однела старија група дечака из Севојна. Дечаци рођени 2007. и 2008.године одиграли су своје утакмице против вршњака из “Плаy Офф-а”.Старији дечаци су после узбудљиве утакмице победили, а млађи изгубили. Јуниори КК “Севојна” изгубили су своју утакмицу од КК “Пожеге”. Завршетак сјајног викенда крунисали су сениори КК “Севојна” ревијалном утакмицом између себе.
Био је ово један леп спортски викенд у Севојну уз велики број гледалаца. Велика захвалност свим гостима , као и свим нашим члановима и пријатељима клуба, спонзорима.

Нама остаје да вредно радимо и још више напредујемо. А следеће окупљање нас очекује већ 2.6.2018. на “ДРУГОМ СУСРЕТУ ГЕНЕРАЦИЈА”.