Свечаном седницом и ломљењем славског колача обележен је Сабор Светог Aрхангела Гаврила, Дан и слава Градске општине Севојно.

Свечаној седници, поред руководства Градске општине Севојно , присуствовало је и руководство Града Ужица на челу са градоначелницом др Јеленом Раковић Радивојевић, свештенство, директори јавних предузећа и установа, представници грађана и привреде.

Уз честитке сарадницима и свим Севојничанима председница Градске општине Севојно Мирјана Ђурић истакла је да се нада да ће у духу данашњег празника, који се везује за лепе вести, грађани имати повода да се радују новим пројектима и новим инвестицијама у наредном периоду.

Честитке руководству Градске општине Севојно и свим грађанима упутила је и градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић. Како је истакла руководство града Ужица уз Севојничане је свакодневно кроз бројне активности које се реализују у јединој ужичкој градској општини.

На коктелу који је приређен тим поводом, председница Градске општине Мирјана Ђурић уручила је похвалнице и пригодне поклоне успешној деци и омладинцима који су дали допринос да се за нашу општину чује како на такмичењима у нашој републици тако и ван граница наше земље.