Кроз пројекат ,Удружимо се, град Ужице је у буџету за 2019.годину издвојио 5 милиона динара. Циљ овог пројекта је да грађани покрећу иницијативу уз учешће 10 посто кроз волонтерски рад за уређење јавних површина , као што су спортски терени , дечија игралишта , излетишта , шеталишта , простори испред стамбених зграда и сличне локације.

Пошто је овај пројекат града Ужица препознат у Србији као пример добре праксе , представници појединих општина показали су интересовање да виде и упознају се са начином на који је то замишљено и како се спроводи у пракси.

Од тринаест пројеката који су прошли на овом конкурсу два су из градске општине Севојно , шеталиште поред Цркварског потока и реконструкција спортског терена у Бојовића насељу.

Преседник градске општине Иван Марић са сарадницима обишао  је локације на којима се изводе радови по овом програму са делегацијама из заинтересованих општина које је предводио члан градског већа задужен за финансије Миодраг Петковић и члан градског већа задужен за рад са месним заједницама Владимир Синђелић.

После обиласка поменутих локација извршен је  пријем за представнике општина у просторијама градске општине Севојно где су упознати са пројектима и начином њихове реализације.