У Сали основне школе „Алекса Дејовић”Севојно, троје  уметника  рођених у Севојну: Марија Николић, Марко Божовић и Тијана Василијевић,  одржали су концерт под називом “Нешто другачије”. Марија је ове године уписала Филолошко уметнички факултет у Крагујецу, одсек Музичка методологија, Тијана је на другој години студија Факултета савремене уметности у Београду а Марко је уписао Академију уметности у Новом Саду, одсек виолина. Тамара је свирање гитаре сврстала у хоби којим се поред студија предано бави, док су Марија и Марко музичко образовање стекли у музичкој школи “Војислав Лале Стефановић” у Ужицу.

Овај трио: гитара, вокал и виолина, овог пута за суграђане приредио је програм уметничко забавног карактера, а репертоар  су сачињавале популарне поп и рок композиције у њиховом аранжману.

Концерт  под називом “Нешто другачије” реализован  је као први од прогама пројекта “Кружни ток Севојно” који уз покровитељство Градске општине Севојно чији је носилац Удружење особа са инвалидитеом “Минимас” из Севојна, а у склопу конкурса за реализацију пројеката из области културе  у овој градској општини,  Циљ овог пројекта у оквиру кога су планиране и две изложбе ликовних радова током окотбра јесте да се уметници из Севојна представе својим суграђанима.