Пионири Севојна забележили су шесту победу од седам утакмица и завршили јесењи део сезоне. Севојно је овога пута било боље на гостујућем терену од екипе Плаy Оффа из Ужица резултатом 53:79(16:18,17:22,5:21,15:18).

Друга пионирска екипа није успела да настави тамо где је прва стала,они су забележили пораз од друге пионирске екипе Плаy Оффа резултатом 59:49.

Млађе пионирке су полусезону завршиле са свим победама. Овога пута славиле су у Пожеги над екипом Пожеге резултатом 37:40. Иако у већем делу утакмице Севојничанке су биле у резултатском минусу на крају су успеле да сустигну и победе домаћу екипу.

Дечаци рођени 2008 године одиграли су утакмицу у Пожеги без победника. Резултат је био 41:41,а победник није одлучен због недостатка времена у хали да се одигра продужетак.

На крају полусезоне КК “Севојно “Атриа може да буде задовољно. Биланс је следећи:

Кадети Севојна су на петом месту, Пионири су на другом месту, Пионири 2 су на трећем месту, Млађи пионири деле другу позицију са екипом Шампиона, Пионирке су на трећем мсту, Млађе пионирке су првопласиране,  Млађи пионири 2008 и 2009 годиште су првопласирани без пораза.

                                                                                                                                                                 СУ Севојно