И овај викенд у градској општини Севојно није прошао без спортских дешавања,победа и медаља,како на домаћем тако и на гостујућим теренима.

ФК „Севојно” пред својом публиком остварио је значајну победу од 3:2 , против ФК „Слободе” из Чачка , која га задржава у самом врху табеле и борби за пласман у Српску лигу.

На стрелишту основне школе „Алекса Дејовић” у финалу лиге Западне Србије у гађању из серијске вашдушне пушке у категорији пионирки , Севојничанка Сандра Глибетић освојила је златну медаљу док је њена клупска другарица Дијана Јанковић освојила бронзану медаљу.

У гађању из стандрадог ваздушног оружја-пиштољ, кадети и млађи јуниори и кадеткиње и млађе јуниорке, кадеткиња Дијана Јанковић освојила је сребрну  а Марија Смиљанић бронзану медаљу.

У категорији млађе јуниорке Дијана Јанковић освојила је сребрену медаљу.

Ништа мање успеха нису имали ни кошаркаши СУ „Севојно” који из викенда у викенд ређају само победе.

Селекција млађих пионира славила је победу над вршњацима из Пожеге резултатом 71:32 , док су њихови клупски другови из категорије пионира после динамичне утакмице забележили победу такође над екипом Пожеге у категорији пионира са 59:55.

Трећа пријатељска кошаркашка утакмица на спортским теренима основне школе „Алекса Дејовић” између КК „Севојно Атриа„ и КК „Баскет 031” из Ужица где су учествовала деца из школе кошарке, ставила је резултат у други план.

На гостујућим теренима девојчице КК „Севојно-Атриа” славиле су победу над екипом домаћина  КК „Младост”  из Лучана резултатом 51:41, док су њихови клупски другови , дечаци 2007. годиште победили своје вршњаке са 61:51.

Успех су забележили и каратисти КК „Унилајн-Севојно” на првенству Србије у катама које је одржано у Крагујевцу . Огњен Шимшић у Ц класи 2010.годиште освоио је сребрну медаљу а његов клупски друг Марко Миливојевић бронзану у Д класи.