Пројекат који је покренуо Спортклуб под називом „Баскет 4 Кидс“  посвећен je најмлађима који су себе пронашли у тренирању и игрању кошарке.

У питању су турнири на којима су учествовала деца узраста до 13 година на простору свих шест држава бивше Југославије и који ће своје велико финале играти у Словенији.

На турнирима у Србији учествовало је преко 200 екипа разврстаних у шест региона. Први по регионима одиграли су завршни , финални турнир у Врњачкој Бањи где је у игри одлучен победник за велико финале.

Дечаци из једне мале градске општине , једне школе , из два оделења једног разреда , основне школе „Алекса Дејовић” из Севојна , који су наступали за КК „Севојно-Атриа” уз стручни тим Мићић,Скоковић ,Шоне остварили су резултат за памћење.

У надметању са екипама из Новог Сада,Ниша,Лазаревца,Зајечара,Чачка, показали су да Севојно постаје кошаркашко место.

Оставили су иза себе један Нови Сад и један Ниш у групи, да би у финалу били поражени од екипе КК „Младост” из Чачка.

Однос према залагању , игри, свести да заступају своје место , иако мали по годинама одрасли по понашању и одговорности, уз огромну подршку са трибина од гледалаца који су дошли из Севојна да их подрже,дали су и више од могућег да велики пехар и прво место донесу у своју општину.

На крају су остали други освојивши друго место и сребрену медаљу што је велики успех и за њих и за клуб за који играју а посебно за своју општину Севојно коју су у правом светлу репрезентовали.

За екипу су наступали; Милосавчевић, Николић, Јевтић, Зорзић, Костић, Андрић, Благојевић, Илић, Бабић, Стикић, Пановић, Лазић,

Тренери  екипе ; Душко Мићић и Живко Скоковић