Тренер ФК Севојно,Ненад Ђоковић извршио је прозивку на стадиону у Севојно и тиме званично почео припреме за други део сезоне у Зони Западно-моравској.

Прозивци су се одазвали; Лазар Ристановић , Марко Крћа , Владимир Крћа , Филип Давидовић , Никола Ђуричић , Немања Ивановић , Миленко Пјевић , Филип Карадаревић , Немања Драгутиновић , Драган Вукотић , Младен Петронијевић , Огњен Петровић , Срђан Недић , Урош Бабић , Никола Стаматовић , Данијел Ристовић , Бојан Ивановић , док су Мартин Волић , Сретен Цмиљанић и Страхиња Зековић оправдано одсутни.

Такмичарске амбиције и развој играча остају примарни циљеви будућих месеци у којима ће Клуб имати за циљ да остане у врху табеле.

Клуб је јесењи део првенства завршио на деоби 3-4 места а финансијска ситуација диктираће  остварење планираних циљева.Клуб је појачало неколико младих играча који ће уз искусније добити прилику да се афирмишу а ослобођени су притиска резултата тако да ништа не стоји на путу да се покажу у правом светлу.

Цео припремни период биће реализован у Севојну где су услови задовољавајући и уз одигравање пријатељских утакмица екипа ће спремна ући у првенство.