У Градској општини Севојно организован је пријем за чланове кошаркашког клуба „Севојно-Атриа” чији су кошаркаши ,у категорији млађи пионири, направили велики успех пласманом на финални турнир  „Баскет 4 кидс” који се одржава од 22.05-26.05.2019.године у Сежани у Словенији, где ће поред Младости из Чачка представљати Републику Србију на међународном такмичењу .

Председник ГО Севојно Иван Марић са сарадницима  је у уводној речи  истакао да су грађани Севојна изузетно поносни на резултате кошаркашке екипе и њихов труд да достигну наизглед високе циљеве. Како је нагласио Иван Марић, ГО ће се и убудуће трудити да помогне у даљем раду овим младим спортистима .

Тренер Душко Мићић ,са сарадницима , објаснио је да се екипа изборила за први пласман у Врњачку Бању као победник првог квалификационог турнира у Новој Вароши у конкуренцији од 8 екипа Златиборског округа, а након тога и у такмичење са 6 најбољих екипа Србије у финалном турниру. Иако су тада изгубили од екипе из Чачка, пласирали су се у 8 најбољих екипа бивше Југославије.