Спортско удружење „Севојно” Севојно у сарадњи са градском општином Севојно огранизовало је Новогодишње турнире за дечаке и девојчице за време школске године.

На  Новогодишњем турниру за дечаке 2009/2010годиште  ,поред екипе домаћина КК” Севојна Атриа” учествовале су екипе  КК “Младост” Лучани и КК” Баскет 031″. Прву утакмицу одиграли су Севојно и Баскет и славило је Севојно. У другој утакмици екипа из Лучана је савладала Баскет. Да би у финалу Севојно заслужено савладало екипу Младости и освојило прво место,испрд Младости која је друга и трећепласираног Баскета. Деци су уручне медаље и пехари по пласману.

На  турниру организованом  за девојчице рођене 2008/09.године учествовале су екипе КК”Севојно Атриа”, КК “Пожеге” и КК ” Баскета 031″. Ово је иначе први турнир на коме ушествује девојчице из Севојна које су од септебра кренуле да се баве кошарком. У првој утакмици Баскет је савладао Севојно. У другој утакмици Баскет је савладао и екипу Пожеге. Да би о другом месту одлучивала утакмица између Севојна и Пожеге у којој је Пожега победила са два поена разлике кошем пар секунди пре краја утакмице. Прво место је заузела  екипа Баскета, друго екипа Пожеге и треће екипа Севојна. Такође и на овом турниру су деци уручене медаље и пехари за пласман.

Завршетком ових турнира КК “Севојно Атриа ” је завршило једну добру календарску годину. Тренинзи ће наставити да се одржавају до краја следеће седмице после чега следи мини пауза од 4 дана па наставак са радом и припремом за други део сезоне. Са великом жељом ишчекујемо нову 2019. годину у којој се надамо да ћемо коначно добити салу у којој можемо да радимо и организујемо што више турнира и утакмица. КК “Севојно Атриа” је поносно на све своје чланове у којим су ове године и стасали репрезентативци. У мушкој селекцији Милосавчевић Петар, Бабић Павле,Благојевић Данило,Лазић Ђорђе,Митровић Андреј. У женској селекцији Сандра Драгутиновић,Сандра Глибетић,Ивона Јовичић,Катарина Пантовић.