Наставак лепог времена доноси и наставак кошаркашких збивања на теренима Основне школе “Алекса Дејовић”. КК “Севојно” наставља реализацију пројекта организовања утакмица и такмичења уз подршку Градске општине Севојно.

У овом викенду одигран је  минибаскет фестивал за најмлађе учеснике. Кошаркаши из Севојна су били подељени у две екипе, а гости су нам били из Плаy Офф Ужица. Деца су одиграла своје утакмице где резултат није био у првом плану и на крају су сви из школе кошарке Севојно,дечаци и девојчице као и наши гости добили медаље као успомене на ово лепо дружење.

Наставак је уследио утакмицом развојне лиге за млађе пионирке где је ЖКК “Севојно” дочекало екипу ЖКК “Баскета” и заслужено победило резултатом 37:25. Да викенд буде потпун у недељу смо угостили КК “Ариље” у развојној лиги за дечаке рођене 2008/09.године. Млади Севојничани су пружили добру партију и на крају заслужено победили резултатом 59:24.

У склопу припрема за почетак регионалне лиге пионири Севојна су одиграли пријатељску утакмицу са екипом из Ариља и победили. Показали су да се налазе на добро путу пред старт лиге која креће 28.10.2018. када нам у госте долази екипа Слоге из Пожеге. Истог дана креће и лига за млађе пионире који дочекују екипу Милешевца из Пријепоља. Своје утакмице Севојно као домаћин ће играти у Хали “Велики Парк” услед не могућности играња у Севојну. У наставку развојне лиге млађе пионирке Севојна у суботу од 11ч дочекују екипу Младости из Лучана, као и млађи пионири 2007.годишта који своју утакмицу играју од 12:30ч.