Председница Градске општине Севојно Мирјана Ђурић са својим сарадницима, приредила је пријем спортистима који су учествовали на 57. МОСИ одржаним у Новој Вароши.

Изражавајући захвалност спортистима што су достојно представили своју општину, што су донели и прве медаље са тог масовног такмичења на коме је учествовало преко две хиљаде спортиста, желела је да чује и коју реч више од самих спортиста и њихово мишљење у чему још општина на чијем је челу може допринети у развоју спорта.

Уз обећање да ће са својим сарадницима још више пажње посветити развоју спорта и омладине  у својој средини , уручила им је пригодне поклоне који ће и њих и будуће генерације подсећати на 2. учешће и прве медаље са овој масовног такмичења.

Спортисти Градске општине Севојно на овом престижном такмичењу где учествују такмичари из три републике бивше Југославије, Србије, Црне Горе и Босне и Херцеговине освојили су бронзану медаљу у фудбалу, златну медаљу у стрељаштву за жене екипно, златну и сребрну појединачно, шесто место у стрељаштву за мушкарце и треће место у квалификацијама трке  на 100 метара у атлетици.