На платоу Културног центра Севојно, Међународни фестивал природе и традиције „Жестивал” представио је грађанима Севојна део богатог програма припремљеног за централни догађај који се одржава на Градском тргу у Ужицу 31.августа и 1.септембра 2018.године.

Посетиоци, у не малом броју,имали су прилике да уживају у староградским песмама у извођењу тамбурашког оркестрa  „Ужичани”ансамбала Етно удружења који се публици представио са Банатском хумореском,Играма Ужичког краја ,Играма из централне Србије и чочеком, што су посетиоци после сваког наступа знали да поздраве бурним аплаузом.

Промотерка „Жестивала” и најлепша Српкиња  Анђелија Рогић улепшала је овај диван догађај уз поздраву беседу  за присутне посетиоце.

Четврти Међународни фестивал природе и традиције „ЖЕСТИВАЛ” промовише најквалитетније, аутентичне производе, јединственог укуса и врхунског квалитета са подручја Западне Србије и земаља из региона који се производе по традиционалним рецептурама, од којих су неки освојили захтевна европска и светска тржишта .

Организатор манифестације је Градска општина Севојно у сарадњу са Организационим одбором „Жестивала”.

Дођите на Градски трг да  уживамо у даровима природе и традиције!