СЕВОЈНО – На турниру, који у знак сећања на прерано преминулог фудбалера ФК Севојно организују породица и пријатељи ове године учестоваће 26 екипа из Севојна, Пожеге и Ужица. Турнир је организован уз подршку Градске општине Севојно, и бројних привредника игра  се по куп систему.

„Играмо и ове године да се сетимо нашег друга Раша, који је изненада преминуо 10. јануара 2012. године и играћемо док знамо за себе“, рекао је један од организатора Марко Поповић.

Овај турнир окупља и велики број гледалаца, које су ове године дочекале и нове бетонске трибине у школском дворишту.Изграђене су на иницијативу Рашове мајке Милке, односно Удружења „Радомир Рашо Мутавџић“ уз помоћ Фондације „Ана и Владе Дивац“, Градске општине Севојно и Основне школе „Алекса Дејовић“ која је припремила пројектну документацију и потребне дозволе као и део грађевинског материјала и ЈП“Дирекција за изградњу“.

„Верујем да ће ове трибине дуго година служити Севојничанима и подсећати на један прерано изгубљени живот и да ће овај турнир остати у наследство и млађима од нас“, поручио је Рашов друг Марко.

Турнир траје до недеље, 3. јула када ће осим три најбоље екипе,бити изабран и најбољи играч, стрелац и голман, а симболичне награде очекују и публику.