Кошаркаши и кошаркашице Севојна одиграли су своје утакмице протеклог викенда и славили. Прве су своју утакмицу одиграле млађе пионирке Севојна против Плаy Оффа у Ужицу. Севојничанке су тријумфовале 42:33. После лошег почетка Севојна,играчице су се уозбиљуле и заслужено тријумфовале. Истакле су се Пантовић Катарина и Јовичић Ивона. Одмах иза њих снагу су одмериле девојчице из школе кошарке Севојна и Плаy Оффа. Мале Севојничанке иако тренирају од септембра показале су да су тренутно боље и заслужено су славиле.

На домаћем терену у Севојну по прелепом времену и пред доста публике своје победе остварили су кадети,младји пионири,и пред младји пионири Севојна.

Кадети Севојна су своју утакмицу одиграли на доста добром нивоу и победили Плаy Офф резултатом 85:39(16:12,29:07,17:07,23:13). После доста промашаја на старту меча Севојничани су почели да играју како најбоље знају и заслужено су славили. Стрелци за Севојно били су Станишић 6,Савић 8,Милосавчвић 10,Баковић 22,Стевановић 12,Ђукић 5,Арсић 18,Зорзић 4 поена. За Плаy Офф поене су постигли Гојгић 2,Грујичић 3,Тановић 18,Антонијевић 4,Димитријевић 12 поена.

У наредном колу Севојно гостује у Прибоју.

Млађи пионири наставили су успешан низ победа. У репризи финала СК из Нове Вароши, кошаркаши Севојна су овај пут знатно лакше савладали своје вршњаке из ОКК Ужица резултатом 65:23(23:06,06:09,24:04,12:04). Севојничани су јако ушли у ову утакмицу и већ на старту стекли велику предност. Кошаркаши из Ужица су у другој четвртини покушали да искористе лошију игру Севојна и мало смање предност. Ал већ у другом полувремену предност је расла. Капитен Милосавчевић одиграо је још једну добру партију у којој је постигао 25 поена. Бабић га је пратио са добром одбраном и скоком и постигао 19 поена. Андрић је давао енергију у одбрани и добро организовао игру и постигао 6 поена. У стрелце су се уписали још Зорзић 1,Пановић 2,Благојевић 4 и Лазић 8 поена. За Ужице стрелци су били Ристић 9,Мандић 2,Веснић 2,Видаковић 2,Јовановић 4,Којадиновић 3 и Вучић 1 пон.

У наредном колу Севојно дочекује екипу Пожеге у СУБОТУ у 12х на трену у Севојну.

Пред млађи пионири Севојна савладали су Плаy Офф резултатом  90:61. Била је ово прилика да нека деца која су тек почела да тренирају кошарку играју утакмицу,као и да остали добију већу минутажу и разиграју се. Момци из Севојна су то искористили на прави начин и заслужено славили. У домаћој екипи истакли су се Бјеличић, Савић,Митровић и Ђуровић. А код Плаy Оффа бољи од осталих био је Глогоњић.

Севојно своју следећу утакмицу игра у Лучанима против Младости.

Пионири Севојна забележили су победу на гостујућем терену над екипом Шампиона резултатом 35:70(06:19,07:25,09:14,13:12). Севојно је од старта ушло јако у утакмицу и одржавало предност до краја. Прилику да играју добили су сви играчи и на прави начин је искористили. У стрелце у Севојну уписали су се Станишић 14,Жунић 2,Милосавчевић 4,Грубић 6,Родаљевић 8,Митровић 12,Туцовић 4 и Пековић 20. За екипу Шампиона стрелци су били Грабовић 6,Кутлашић 6,Лазаревић 6,Вучетић 13,Ивић 4 поена.

У наредном колу Севојно дочекује Пожегу на терену у Севојну у СУБОТУ у 14х.

Позивамо овом приликом све љубитеље спорта да подрже наше младе кошаркаше.